Klachtenregeling

Klachtenregeling

Verandawindschermen.nl heeft als missie u langer te laten genieten van het buitenleven. Wij denken daarom graag met u mee en zijn oprecht trots op onze kwalitatief hoogstaande maatwerk oplossingen, onze samenwerking met het kwaliteitsmerk LuxxOut en onze duurzame producten van 100% Nederlands fabrikaat .

Het kan echter altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u daarom aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@verandawindschermen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Zou bent u altijd verzekerd van een onafhankelijke bemiddeling.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Waarom Veranda windschermen?

Luxe windschermen.

Veilig kopen: Webwinkelkeur 

Ruim 10 jaar expertise.

Onverwoestbare kwaliteit.

Gemak. 

Maatwerk.

Gratis verzending NL & BE

 

 

Veilig betalen

Showroom

Openingstijden showroom

Alleen op afspraak

Maandag – vrijdag

08:30 t/m 17:30 uur
Zaterdag
09:00 t/m 16:00 uur

Wij zijn gesloten op
- Zon- & feestdagen

Maak hier een afspraak

 

Vragen?

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag !

Tel: +31 (0) 318 - 84 88 90.

Duurzame kwaliteit
© 2016 - 2024 Veranda windschermen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel